Izvor: Blic, 06.Dec.2022, 11:05

"BOLJE ZA STOLOM, NEGO NA MENIJU" Vučić stigao na Samit EU - Zapadni Balkan u Tirani (FOTO,VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je po dolasku u Tiranu, gde učestvuje na Samitu lidera Evropske unije i Zapadnog Balkana, da je uvek bolje biti za stolom, jer, kako je rekao, "kada niste onda ste na meniju".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić na EU-ZB u Tirani: Bolje za stolom, nego na meniju

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 06.Dec.2022

TIRANA – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je po dolasku u Tiranu, gde učestvuje na Samitu lidera Evropske unije i Zapadnog Balkana, da je uvek bolje biti za stolom, jer, kako je rekao, “kada niste, onda ste na meniju”. Samit lidera EU Zapadni Balkan počinje jutros u Tirani, a prve...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Vučić o tome zašto je ipak otišao u Tiranu: Ako niste za stolom, onda ste na meniju

Izvor: Radio 021, 06.Dec.2022

Uvek je bolje da ste za stolom, jer kada niste za stolom, onda ste obično na meniju, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić uoči samita EU - Zapadni Balkan u Tirani.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.