BESPLATNO VOZOM 30 DANA PO EVROPI: Mogu i mladi iz Srbije

Izvor: DobreVesti.rs, 06.Okt.2023, 14:00

BESPLATNO VOZOM 30 DANA PO EVROPI: Mogu i mladi iz Srbije

Ako ste rođeni 2005. godine onda je ovo za vas: Evropska unija poklanja 38.000 voznih karata za putovanje po Evropi u periodu od 1. marta 2024. do 31. maja 2025. Prijavljivanje traje do 18. oktobra u podne.

 
Jednom u životu putovati vozom širom Evrope – za mnoge je to oličenje slobode: 36.000 mladih Evropljana ponovo ima priliku da osvoji besplatnu kartu za putovanje vozom širom kontinenta, piše Dojče vele (DW).
 
Poziv važi i za mlade iz Srbije
 
Evropska komisija objavila je početak sledeće runde programa putovanja „DiscoverEU“, a u njemu mogu da učestvuju državljani zemalja EU, kao i Islanda,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Evo ko se može prijaviti za besplatnu vožnju vozom 30 dana po Evropi

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Okt.2023

Evropska komisija objavila je početak sljedeće runde programa putovanja "DiscoverEU", a u njemu mogu učestvovati državljani zemalja EU, kao i Islanda, Lihtenštajna, Sjeverne Makedonije, Norveške, Turske i Srbije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.