Austrijski ambasador u Šapcu

Izvor: Beta OMS, 02.Apr.2014, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Austrijski ambasador u Šapcu

- Ako nas je prošlost razdvajala, budućnost će nas sigurno spojiti u Evropskoj uniji. Moja želja je da unapredim odnose i već dobru saradnju Austrije i Srbije. Zato je važno da upoznam srpske gradove i opštine, a ne samo prestonicu. Jedna od dobrih mogućnosti saradnje je oblast poljoprivrede koja je značajna grana privređivanja u šabačkom kraju, istakao je amasador Austrije u Srbiji dr Johanes Ajgner, boraveći danas u Šapcu. Na prijemu u Gradskoj kući, gradonačelnik Šapca Miloš Milošević upoznao je gosta sa privrednim potencijalima Šapca i kulturno-istorijskim vezama dve države.

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

Poljoprivreda dobra mogućnost za saradnju Srbije i Austrije

Izvor: Capital.ba, 03.Apr.2014, 09:22

ŠABAC, Jednu od dobrih mogućnosti saradnje Srbije i Austrije predstavlja oblast poljoprivrede, koja je značajna grana privređivanja u šabačkom kraju, ocijenio je juče amasador Austrije u Srbiji Johanes Ajgner, boraveći ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.