AstraZeneka: Imali smo veoma uspešan sastanak sa Evropskom komisijom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Apr.2021, 07:14

AstraZeneka: Imali smo veoma uspešan sastanak sa Evropskom komisijom

AstraZeneka je prošle nedelje imala veoma uspešan sastanak sa Evropskom komisijom, saopštila je ta anglo-švedska kompanija nakon što je italijanski list "Korijere dela Sera" preneo da ta kompanija nije odgovorila na pismo Evropske unije o žalbi zbog vakcina protiv kovid-19 u roku od 20 dana.

"Možemo potvrditi da smo Komisiji odgovorili u potrebnom vremenskom okviru mehanizma za rešavanje sporova i da je naš tim imao veoma uspešan sastanak sa Komisijom prošle nedelje", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rekao je direktor globalnih odnosa s medijima AstraZeneke Matju Kent, javlja Rojters.

Do nesuglasica između država članica Evropske unije i farmaceutske kompanije došlo je nakon što je AstraZeneka isporučila manje vakcina nego što je naznačeno u prvobitnom sporazumu sa EU.

Italijanski list je danas objavio da AstraZeneka još uvek nije reagovala na pismo koje je Komisija poslala 19. u kojem se žalila na isporuke vakcina protiv kovida 19.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oglasila se Astrazeneka: Odgovorili smo

Izvor: B92, 12.Apr.2021

London -- Astrazeneka je prošle nedelje imala veoma uspešan sastanak sa Evropskom komisijom, saopštila je ta kompanija...Prethodno je italijanski list "Korijere dela Sera" preneo da ta kompanija nije odgovorila na pismo EU o žalbi zbog vakcina protiv kovid-19 u roku od 20 dana...„Možemo potvrditi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.