Amerikanci proglasili Putina pobednikom, a onda su ga izvređali na najgori mogući način

Izvor: Telegraf.rs, 28.Dec.2016, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerikanci proglasili Putina pobednikom, a onda su ga izvređali na najgori mogući način

Američki portal Politiko.eu objavio je listu muškaraca i žena koji bi u narednoj godini mogli da budu pobednici, ali i gubitnici. Među pobednicima je i ruski predsednik Vladimir Putin, kojeg su "detaljno" opisali.

Politiko.eu navodi da to što je na listi pobednika ruski predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Vladimir Putin, koga opisuje kao "malog, mišićavog muškarca koji se šepuri okolo kao kikirez", nije nikakvo iznenađenje.

- Njegovi vojni manevri u Ukrajini i Siriji obnovili su njegovu muževnost, a demokratski prevrati na Zapadu samo pokazuju kakve su svi oni lude - navodi Politico.

(Telegraf.rs / Tanjug)


Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.