Ambasadorka Kanade: Dobri odnosi sa Srbijom, uvek može više i bolje

Izvor: Beta Video, 17.Apr.2018, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ambasadorka Kanade: Dobri odnosi sa Srbijom, uvek može više i bolje

BEOGRAD - Ambasadorka Kanade u Srbiji Kati Čaba izjavila je danas u Beogradu da su odnosi dve zemlje na dobrom nivou, da Kanada veoma podržava težnje Srbije ka članstvu u EU i ohrabruje je da nastavi s demokratskim reformama. ``Odnosi dve zemlje su na dobrom nivou, ali naravno uvek možemo više i bolje. Kanada veoma podržava težnje Srbije ka članstvu u EU. Činimo sve što možemo da podržimo te težnje i mislimo da je ostvaren napredak ka tom važnom cilju koji doprinosi miru i stabilnosti u regionu``, rekla je Čaba agenciji Beta u Beogradskom centru za bezbednosnu politiku (BCBP) gde je organizovan razgovor s njom. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kanada vodi feminističku spoljnu politiku

Izvor: Beta Video, 17.Apr.2018

BEOGRAD - Ambasadorka Kanade u Srbiji Kati Čaba je rekla da Kanada vodi feminističku spoljnu politiku, da je ponovo aktivna na medjunarodnoj areni, gde kroz multilateralne institucije nastoji da predstavi te vrednosti na najbolji način.(CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.