Aleksandar Vučić o godišnjici Briselskog sporazuma: Jedanaest godina laži i terora, bez formiranaj ZSO

Izvor: Danas, 19.Apr.2024, 13:43

Aleksandar Vučić o godišnjici Briselskog sporazuma: Jedanaest godina laži i terora, bez formiranaj ZSO

Prošlo je jedanaest godina od Briselskog sporazuam tokom kojih se Srbija razvijala i napredlova brže nego drugi. Ali i 11 godina laži i terora koji su nad nama sprovodili i prištinski režim i EU. Jednanaest godina nije sprovodena suština, formiranje Zajednice srpskih opština, rekao je Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, novinarima posle vojne vežbe “Vihor” na Pešteru.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Vučić: 11 godina brutalnih laži, a ZSO nije formirana

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 19.Apr.2024

SJENICA – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je danas 11 godina od usvajanja Briselskog sporazuma, 11 godina brutalnih laži i 11 godina koliko nije ispunjena obaveza formiranja ZSO. On je rekao da 11 godina nije malo, i da je za to vreme bilo svakodnevnih besmislica izmišljanja i pravdanja,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.