Ako postavi nove uslove, onda EU neće Srbiju

Izvor: Vostok.rs, 22.Nov.2012, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako postavi nove uslove, onda EU neće Srbiju

22.11.2012. -

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je u sredu da će Srbija ispuniti sve uslove koje je EU postavila i drugim zemljama kandidatima, ali da bi postavljanje novih uslova značilo da Evropa neće Srbiju.

"Ako nas hoćete, tu smo, a ako imate nove uslove, znači da nas nećete", rekao je Nikolić u Vršcu prilikom otvaranja fabrike italijanske firme Lamp ist, koja je deo kompanije Lamp san prospero.

Nikolić je naveo da Srbiju čekaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << velika iskušenja i pozvao sve u zemlji na jedinstvo.

On je najavio da će tokom njegovog mandata biti mnogo stranih investicija, a da je investicija u Vršcu italijanske kompanije Lamp san prospero, koja se bavi proizvodnjom aluminijumskih i plastičnih folija za farmaceutsku industriju, samo jedna od njih.

Predsednik Srbije je naveo da će insistirati da plate radnika budu veće, ali nije izneo više detalja o tom svom planu.

Izvor: Glas Rusije, Beta, foto: EPA    
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Tomislav Nikolić

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.