Izvor: Blic, 13.Mar.2023, 13:38

"AKO NEMAMO ZSO, NE ZNAM ŠTA JE SMISAO" Vučić o susretu sa Lajčakom i sastanku na Ohridu: "Obratiću se narodu, reći ću šta o svemu mislim i kako vidim"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas i sutra imaće sastanke sa specijalnim izaslanikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom. Vučić je kazao da će se obratiti građanima pre odlaska na Ohrid kako bi ih obavestio o tome šta nam je činiti u narednom periodu.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Počeo sastanak Vučića i Lajčaka

Izvor: B92, 13.Mar.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa specijalnim izaslanikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom...Sastanak u zgradi Predsedništva počeo je OKO 14.30 časova...Lajčak će, kako je najavljeno, u Beogradu boraviti danas i sutra...Pratite nas na našoj Facebook...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.