Vulin: Euleks se igra Ivanovićevim životom

Izvor: Blic, 09.Mar.2014, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Euleks se igra Ivanovićevim životom

Ministar za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin izjavio je danas u Kosovskoj Mirovici da se nada da će Euleks shvatiti da se igra životom lidera GI SDP Olivera Ivanovića i dozvoliti da bude premešten u pritvor u Kosovsku Mitrovicu.

"To zašto on štrajkuje glađu, da ga premeste iz jednog zatvora u drugi, bedno je govoriti o tome i jezivo je. EU i predstavnici međunarodne zajednice bi imali odličnu priliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da pokažu da su zaista neutralni i da im je svačija patnja razumljiva i da vode računa o svakom čoveku bez obzira na njegovu nacionalnost, kazao je Vulin.

Situacija u kojoj se nalazi Ivanović, to što garancije Vlade Srbije nisu uvažene da se on brani sa slobode, "značajno opterećuje naše odnose, uznemirava Srbe gde god žive, to situaciju čini i težom nego što ona jeste ", rekao je Vulin.

"Veoma sam zabrinut za zdravlje lidera GI SDP Olivera Ivanovića i nadam se da će Euleks već jednom shvatiti da se igra sa životom čoveka i ovo je već prevršilo svaku meru", rekao je Vulin.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vulin: Euleks se igra životom Olivera Ivanovića

Izvor: Politika, 09.Mar.2014

Kosovske vlasti i misija EU u Prištini ostaju nemi na zahtev lidera GI SDP da mu se omogući odbrana sa slobode ili da bude prebačen u pritvorsku jedinicu u Mitrovici..Ministar za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin izjavio je u Kosovskoj Mitrovici da se nada da će Euleks shvatiti da se igra životom...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.