Vlada garantuje za pritvorene Srbe

Izvor: B92, 10.Feb.2014, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada garantuje za pritvorene Srbe

Beograd -- Na današnjoj sednici Vlade odlučeno da Srbija, odnosno Vlada, daje garancije da će Srbi, uhapšeni na Kosovu, biti dostupni Euleksu tokom suđenja.

Vlada je dala garancije za Olivera Ivanovića, Dragoljuba Delibašića, Lazu Lazića i Žarka Veselinovića, koji se nalaze u pritvoru na Kosovu i Metohiji.

Kako je saopštila vladina Kancelarija za saradnju sa medijima protiv Olivera Ivanovića, Dragoljuba Delibašića, Laze Lazića i Žarka Veselinovića vode se krivični postupci i garancija Vlade Srbije predstavlja zahtev Misiji Euleks da im omogući da se brane sa slobode.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vlada garantuje za pritvorene Srbe

Izvor: Akter, 10.Feb.2014

Na današnjoj sednici Vlade odlučeno da Srbija, odnosno Vlada, daje garancije da će Srbi, uhapšeni na Kosovu, biti dostupni Euleksu tokom suđenja

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.