Uhapšen direktor inspekcije u Prištini

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Mar.2016, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen direktor inspekcije u Prištini

Policija Kosova uhapsila je danas direktora inspekcije u opštini Priština Đeljalja Svečlu optuženog da je oštetio vozila Euleksa pre sedam godina.

Svečla je jedan od 27 aktivista Samoopredeljenja koji su optuženi za prevrtanje vozila Euleksa 2009. godine, nakon potpisivanja sporazuma o saradnji Euleksa i Srbije.

U vezi sa tim slučajem ranije su uhapšeni šef poslaničke grupe Samoopredeljenja >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u Skupštini Kosova Glauk Konjufca, generalni sekretar pokreta Dardan Moličaj i portparol Frašer Krasnići.

Pokret Samoopredeljenje je nakon hapšenje Svečle saopštio da je reč o pokušaju da se spreči njegov rad i otvori put organizovanom kriminalu i korupciji koje predvode predstavnici Demokratskog saveza i Demokratske partije Kosova.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Uhapšen direktor inspekcije u Prištini

Izvor: Blic, 16.Mar.2016

Policija Kosova uhapsila je danas direktora inspekcije u opštini Priština Djeljalja Svečlu optuženog da je oštetio vozila Euleksa pre sedam godina...Svečla je jedan od 27 aktivista Samoopredeljenja koji su optuženi za prevrtanje vozila Euleksa 2009. godine, nakon potpisivanja sporazuma o saradnji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.