Stefanović: Istraga o ubistvu Sinđelića bliži se kraju

Izvor: Radio 021, 29.Nov.2014, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Istraga o ubistvu Sinđelića bliži se kraju

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je danas da očekuje da će istraga ubistva žandarma Stevana Sinđelića uskoro biti završena i da će osumnjičeni biti privedeni pravdi.

"Mi imamo određena operativna saznanja koja smo prosledili Euleksu, ali kao što znate mi tu nemamo mogućnost operativno da delujemo, ali imamo uveravanja da se istraga bliži kraju i da će odgovorni biti privedeni pravdi", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << rekao je Stefanović na sednici skupštinskog Odbora za odbranu i unutrašnje poslove.

Stevana Sinđelića teško su ranile nepoznate osobe kada je sa patrolom policije zatekao više Albanaca koji su sekli šumu kod sela Orlovac.

Preminuo je 28. avgusta na Vojno medicinskoj akademiji u Beogradu.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nađite ubice žandarma

Izvor: JuznaSrbija.info, 30.Nov.2014, 18:07

Ministar policije Nebojša Stefanović je predao dokaze u slučaju ubistva žandarma Stevana Sinđelića šefu Euleksa Gabrijelu Meučiju...Tom prilikom je rekao da očekuje da će osumnjičeni za njegovo ubistvo uskoro biti pronađeni i privedeni...Sinđelić je 28. avgusta preminuo na Vojnomedicinskoj...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.