Šta je istina o bombi u prostorijama izborne komisije u Severnoj Mitrovici: KPS tvrdi da je neutralisana kontrolisanom eksplozijom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Dec.2022, 10:42

Šta je istina o bombi u prostorijama izborne komisije u Severnoj Mitrovici: KPS tvrdi da je "neutralisana" kontrolisanom eksplozijom

Deminerska ekipa kosovske policije neutralisala je neeksplodiranu ručnu granatu u prostorijama opštinske izborne komisije (OIK) u Severnoj Mitrovici.

Prema rečima pripadnika policije koji su obezbeđivali lice mesta, bomba je uništena takozvanom "kontrolisanom eksplozijom" i trenutno je u toku povlačenje Euleksa, Kfora, pripadnika policije i tima za deminiranje sa lica mesta, javlja Kosovo onlajn.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Taj portal navodi da se tokom intervencije sinoć čula jaka detonacija i da je druga granata koja se nalazila u blizini prostorija, prema navodima nadležnih, eksplodirala u toku dana.

Prethodno su prištinski mediji objavili da su pripadnici specijalnih jedinica kosovske policije, zajedno sa patrolom Euleksa, ponovo sinoć ušli u prostorije opštinske izborne komisije u Severnoj Mitrovici.

U Severnoj Mitrovici juče u toku dana čulo se više eksplozija, kada su albanski članovi OIK uz asistenciju naoružanih specijalaca kosovske policije nasilno upali u prostorije koje koristi izborna komisija.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.