Slučaj Miletić preuzeo Euleksov tužilac

Izvor: S media, 13.Jul.2010, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Slučaj Miletić" preuzeo Euleksov tužilac



Istragu u slučaju napada na poslanika Samostalne liberalne stranke u Skupštini Kosova Petra Miletića preuzeo Euleksov tužilac iz kancelarije specijalnog tužioca Kosova.


Portparol Euleksa Karin Limdal izjavila je danas da je istragu u slučaju napada na poslanika Samostalne liberalne stranke u Skupštini Kosova Petra Miletića preuzeo Euleksov tužilac iz kancelarije specijalnog tužioca >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Kosova.

Limdal je rekla Tanjugu da je i Kosovska policijska služba (KPS) uključena u istragu.

"Istraga je još koordinirana izmedju KPS-a i tužilaca Euleksa, tako da je KPS još uključena u istragu. Za sada, ne možemo saopštiti nikakve detalje u vezi istrage koja je u toku, osim da je to prioritet i da su istražitelji Euleksa razgovarali sa Miletićem. Mogu samo da kažem da u vezi ovog slučaja nismo nikog uhapsili", kazala je portparolka Euleksa.

Načelnik odeljenja ortopedije u kosovskomitrovačkoj bonici dr Marko Jakšic izjavio je Tanjugu da je Miletić juče otpušten iz bolnice.

"Miletić će dolaziti na redovne kontrole. Njemu je u desnoj nozi ostao metak, pošto su lekari ocenili da će kasnije, kada bude sam biološkim putem krenuo prema površini, biti jednostavnije ukloniti ga", rekao je Jakšić.

Visoki funkcioner SLS i poslanik u Skupštini Kosova Miletić ranjen je prošle nedelje u blizini stana u kome živi u severnom delu Kosovske Mitrovice, kada je na njega pucano iz vatrenog oružja.

Tom prilikom, Miletić je zadobio prostrelne povrede obe natkolenice.

Podeli ovu vest sa prijateljima na FACEBOOK-u klikom na dugme.

Povezane vesti

Još jedno hapšenje za ratni zločin

Podrška Miletiću

Petrović: Nezadovoljan istragom napada na Miletića

Ranjen poslanik iz Kosovske Mitrovice

Euleks oslobodio Milana Ivanovića optužbi

Komentari

Ostavi komentar Nema komentara

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.