Slučaj Miletić preuzeo Euleksov tužilac

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jul.2010, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Slučaj Miletić" preuzeo Euleksov tužilac

KOSOVSKA MITROVICA -

Portparol Euleksa Karin Limdal izjavila je danas da je istragu u slučaju napada na poslanika Samostalne liberalne stranke (SLS) u Skupštini Kosova Petra Miletića preuzeo Euleksov tužilac iz kancelarije specijalnog tužioca Kosova.

Limdal je rekla Tanjugu da je i Kosovska policijska služba (KPS) uključena u istragu.

"Istraga je još koordinirana između KPS-a i tužilaca Euleksa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tako da je KPS još uključena u istragu. Za sada, ne možemo saopštiti nikakve detalje u vezi istrage koja je u toku, osim da je to prioritet i da su istražitelji Euleksa razgovarali sa Miletićem. Mogu samo da kažem da u vezi ovog slučaja nismo nikog uhapsili", kazala je portparolka Euleksa.

Načelnik odeljenja ortopedije u kosovskomitrovačkoj bolnici dr Marko Jakšić izjavio je Tanjugu da je Miletić juče otpušten iz bolnice.

"Miletić će dolaziti na redovne kontrole. Njemu je u desnoj nozi ostao metak, pošto su lekari ocenili da će kasnije, kada bude sam biološkim putem krenuo prema površini, biti jednostavnije ukloniti ga", rekao je Jakšić.

Visoki funkcioner SLS i poslanik u Skupštini Kosova Miletić ranjen je prošle nedelje u blizini stana u kome živi u severnom delu Kosovske Mitrovice, kada je na njega pucano iz vatrenog oružja. Tom prilikom, Miletić je zadobio prostrelne povrede obe natkolenice.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Slučaj Miletić" preuzeo Euleksov tužilac

Izvor: S media, 13.Jul.2010

..Istragu u slučaju napada na poslanika Samostalne liberalne stranke u Skupštini Kosova Petra Miletića preuzeo Euleksov tužilac iz kancelarije specijalnog tužioca Kosova...Portparol Euleksa Karin Limdal izjavila je danas da je istragu u slučaju napada na poslanika Samostalne liberalne stranke u...

Nastavak na S media...

Euleks preuzima istragu na severu Kosmeta

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jul.2010

Istrage o eksploziji bombe u kojoj je poginuo doktor Mesud Džeković i o oružanom napadu na poslanika u skupštini Kosova Petra Miletića preuzela je Euleks policija, javlja KiM radio...Regionalni portparol kosovske policije Besim Hoti izjavio je za taj radio da će istraga u vezi ova dva slučaja...

Nastavak na Vesti-online.com...

Euleks preuzeo istragu incidenata u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: EMportal, 13.Jul.2010

Istragu dva incidenta u severnom delu Kosovske Mitrovice preuzeo je Eulksov tužilac iz kancelarije Specijalnog tužioca.

Nastavak na EMportal...

Kermabon: Sudije i tužioci se ne vraćaju 15. jula

Izvor: S media, 13.Jul.2010

..Portparol EULEX-a Irina Gudeljević izjavila je danas da u ovoj misiji još nisu spremni da daju bilo kakav odredjeni datum povratka lokalnih sudija i tužilaca Srba i Albanaca u Okružni sud u severnoj Kosovskoj Mitrovici...Gudeljević je u izjavi Tanjugu navela da EULEX poziva sve uključene strane...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.