Šef Euleksa sa gradonačelnicima

Izvor: B92, 20.Jun.2014, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šef Euleksa sa gradonačelnicima

Priština -- Šef Euleksa Bernd Borhard izjavio je da je zajednički cilj EU i predstavnika vlasti sa severa Kosova da se osigura bezbednost i dobrobit stanovništva.

Borhard je u Severnoj Mitrovici, na sastanku sa gradonačelnicima Zubinog Potoka Stevanom Vulovićem, Zvečana Vučinom Janković i Severne Mitrovice Goranom Rakićem, kazao da treba razvijati jake institucije vladavine prava, što je bitan preduslov >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za ekonomski razvoj u tržišnoj ekonomiji.

Kako je saopšteno iz Euleksa, Borhard je sa liderima opština sa severa Kosova razgovarao o pitanjima od zajedničkog interesa u vezi sa bezbednošću gradjana i vladavinom prava na severu Kosova i sastanak iskoristio da ih obavesti o novom mandatu misije.

Borhard se susreo i sa predstavnicima civlinog društva sa sevara Kosova i razgovarao o raznim pitanjima od interesa za tamošnje stanovništvo.
Pogledaj vesti o: Eulex,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Euleks: Vlasti sa severa Kosova da osiguraju bezbednost

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Jun.2014, 09:37

Šef Euleksa Bernd Borhard izjavio je u petak da je zajednički cilj EU i predstavnika vlasti sa severa Kosova da se osigura bezbednost i dobrobit stanovništva, saopštio Euleks.   Borhard je u Severnoj Mitrovici, na sastanku sa gradonačelnicima Zubinog Potoka Stevanom Vulovićem, Zvečana Vučinom...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.