Savez Udruženja boraca ratova od 1990-te do 1999-te godine uz generale (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 21.Avg.2015, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savez Udruženja boraca ratova od 1990-te do 1999-te godine uz generale (VIDEO)

„Savez Udruženja boraca ratova od 1990-te do 1999-te godine daje podršku i staje u zaštitu generala policije Bratislava Dikića, nacelnika generalštaba Ljubise Dikovića i njihovog penzionisanog kolege Momira Stojanovića, povodom najavljenih optužnica EULEKSA, koji ih tereti za navodne ratne zločine počinjene na Kosovu i Metohiji“. Na konferenciji za novinare najavili su predavanja i mitinge širom Srbije da bi, kako kažu, >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << sačuvali čast onih koji su stajali ispred cevi neprijatelja i sačuvali Srbiju.
Nedavno formirani Specijalni sud za zločine OVK, podigao je, kako ističu boračka udruženja, montirane optužnice za ratne zločine na Kosovu i Metohiji protiv trojice generala. Borci ističu da su generali imali profesionalnu dužnost da brane Srbiju i njen narod, što su i učinili i da zbog toga imaju moralnu obavezu da ih sada brane od neosnovanih optužnica EULEKSA.
Borci ocenjuju i da neprijatelji i domaći izdajnici poput “Fonda za humanitarno pravo“, novcem plasiraju neistine i laži u pojedinim medijima, kako bi što više narušili čast i ugled svih koji su branili Srbiju. Istovremeno postavljaju i pitanje, ko će i kada podići optužnice protiv onih koji su napadali Srbiju , njen narod i decu.

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.