Saslušanje Ljimaja u toku

Izvor: Kurir, 24.Nov.2012, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saslušanje Ljimaja u toku

PRIŠTINA - Portparol Euleksa Irina Gudeljević izjavila je da je u Prištini u toku saslušanje četiri osobe, među kojima je i Fatmir Ljimaj.

Gudeljevićeva je rekla da se saslušanje obavlja u Vrhovnom sudu Kosova, ne iznoseći više detalja.

Ona je ranije u toku dana izjavila da je Euleks uhapsio tri osobe osumnjičene da su počinile krivično delo ratni zločin na Kosovu i Metohiji, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nije mogla da precizira o kojim osobama se radi.

Upitana tada da li je u akciji Euleksa uhapšen Ljimaj, Gudeljevićeva je rekla da Ljimaj nije uhapšen i da ne može da špekuliše o tome da li će možda biti uhapšen.

Ona nije mogla da navede imena uhapšenih osoba, dodajući da je operacija hapšenja sprovedena  u subotu.

Ljimaj je osumnjičen za organizovani kriminal, ali i da je umešan u zločine počinjene u Klečkoj.

Pripadnici Euleksa na Kosovu i Metohiji pokrenuli su akciju hapšenja Ljimaja, potpredsednika Demokratske partije Kosova i bivšeg oficira terorističke OVK.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.