SRPSKA POLITIČKA SCENA

Izvor: Kurir, 07.Mar.2012, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPSKA POLITIČKA SCENA

Vesti koje ne smete propustiti

Ponovo barikade: Kfor blokirao magistralni put

ZUBIN POTOK - Pripadnici Kfora blokirali su juče nešto pre 13 sati magistralni put Kosovska Mitrovica - Ribariće u mestu Zupče, a u blokadi je i put Zvečan - Zubin Potok u mestu Jagnjenica. Jedan od pripadnika Kfora kratko je rekao da je „blokada usledila zbog akcije Euleksa”. Inače, ranije juče lokalni Srbi su zaustavili vozila Euleksa i nisu im dozvolili >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << prolaz ka Brnjaku.

Volfram Mas: Srbi, budite ponosni

KOPAONIK - Ambasador Nemačke u Srbiji Volfram Mas rekao je da je dodeljivanje statusa kandidata Srbiji dobra vest, zbog koje svi treba da budu ponosni, ali je istakao da je to tek početak dugogodišnjeg rada. On je dodao da će uslediti opipljivi i konkretni rezultati u odnosima Srbije i EU i ocenio da je kandidatura povoljan signal za investitore.

Slavica Đukić Dejanović: Izbori u celoj Srbiji

BEOGRAD - Predsednica Skupštine Slavica Đukić Dejanović kazala je da će 13. marta raspisati lokalne izbore na teritoriji cele Srbije.

Ona je, posle potpisivanja Memoranduma o saradnji sa predsednicom Beogradskog fonda za političku izuzetnost Sonjom Liht, rekla da nema informaciju da li će, uz parlamentarne i lokalne, biti raspisani i predsednički izbori.

- Nemam informacije o odluci predsednika Srbije Borisa Tadića o tome - kazala je Đukić Dejanović.
Pogledaj vesti o: Eulex,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.