ŠEF EULEKSA POSETIO SRPSKU SVETINJU NA KOSOVU: Evo šta je poručio igumanu manastira (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2023, 22:59

ŠEF EULEKSA POSETIO SRPSKU SVETINJU NA KOSOVU: Evo šta je poručio igumanu manastira (FOTO)

Oglasio se na svom nalogu na mreži X

Šef misije Euleks Đovani Pjetro Barbano posetio je manastir Visoki Dečani, ističući da je ključno nastaviti sa jačanjem bezbednosti svih zajednica na Kosovu i Metohiji. Barbano je naveo da je tom prilikom razgovarao sa igumanom Savom Janjićem.

Positive meeting with Abbott Sava at the magnificent Dečani/Deçan Monastery.

In these challenging times, it is crucial to keep on bolstering >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << the safety of all 🇽🇰communities where religious leaders can play a crucial role in fostering peaceful inter-communal messages & relations. pic.twitter.com/moffxBWicE

— Giovanni Pietro Barbano (@EulexHoM) October 8, 2023

- U ovim izazovnim vremenima, ključno je nastaviti sa jačanjem bezbednosti svih zajednica na Kosovu, u kojima verski lideri mogu da igraju važnu ulogu u negovanju miroljubivih poruka i odnosa među zajednicama - napisao je šef Euleksa na svom nalogu na mreži X.
Pogledaj vesti o: Eulex,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.