Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 17.Okt.2023, 11:23

Pretresi tzv. kosovske policije na više mesta u severnom delu Kosovske Mitrovice

SRBIJA- Tzv. kosovska policija vrši pretres na više lokacija u severnom delu Kosovske Mitrovice u vezi sa događajima od 24. septembra u Banjskoj, potvrdio je za Radio Mitrovica sever zamenik direktora policije za region sever Veton Eljšani. Kako javlja reporter tog radija sa terena, pored policije na terenu su i pripadnici misije Euleks, tokom akcije […]
Vest Pretresi tzv. kosovske policije na više mesta u severnom delu Kosovske Mitrovice objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Eulex,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Pretresi na Kosovu zbog sukoba u Banjskoj

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Okt.2023

KOSOVSKA MITROVICA - Na više lokacija u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice tzv. kosovska policija vrši pretres u vezi sa događajima od 24. septembra u Banjskoj, potvrdio je za Radio Mitrovica sjever zamjenik direktora policije za region sjever Veton Eljšani.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.