Izvor: 24sedam.rs, 26.Sep.2023, 11:52

Predsednik Srbije se oglasio nakon sastanka sa ambasadorima Kvinte: "Tražio sam da KFOR preuzme brigu o bezbednosti na severu KiM"

Postavio sam pitanje i zašto je EULEKS bio odbijen od strane tzv. kosovske policije da prisustvuje samoj operaciji koja je provođena na teritoriji severa Kosova, napisao je Vučić
Pogledaj vesti o: Eulex,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na 24sedam.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VUČIĆ SE OGLASIO POSLE SASTANKA SA KVINTOM Evo šta je tražio od KFOR-a i koje pitanje je postavio predstavnicima najmoćnijih zemalja

Izvor: Blic, 26.Sep.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da je u jednom od najtežih trenutaka za Srbiju imao važan razgovor sa predstavnicima Kvinte i da je zatražio da KFOR preuzme brigu o svim bezbednosnim pitanjima na severu Kosova i Metohije umesto tzv. kosovske policije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sedam.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sedam.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.