Izvor: Danas, 24.Maj.2023, 21:59

Polaganje zakletva na Severu: KP pripremila plan, ne očekuje incidente

Nakon višednevnih najava preuzimanje vlasti od strane predstavnika manjinskih zajednica u Zvečanu, Leposaviću i Zubinom Potoku, danas je putem medija stigla potvrda da novoizabrani gradonačelnici sutra polažu zakletve. Kosovska policija je pripremila operativni plan i ne očekuje incidente, a EULEX je na oprezu i nada se da će sve da protekne kao tokom polaganja zakletve gradonačelnika Severne Mitrovice - prenosi Kossev.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Polaganje zakletvi gradonačelnika na Severu: Kosovska policija pripremila plan, ne očekuje incidente

Izvor: Danas, 24.Maj.2023

Gradonačelnici manjinske albanske zajednice, izabrani na lokalnim izborima u Zvečanu, Leposaviću i Zubinom Potoku, u četvrtak će položiti zakletve, a kosovska policija je pripremila operativni plan i ne očekuje incidente, dok se Euleks nada da će sve proteći kao tokom polaganja zakletve gradonačelnika...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.