Petorici Srba još dva meseca pritvora

Izvor: NaDlanu.com, 26.Mar.2012, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petorici Srba još dva meseca pritvora

GNJILANE, 26. marta 2012. (Beta) - Petorici Srba iz gnjilanskog kraja, koji su 25. februara uhapšeni pod optužbom da su ugrožavali pravni poredak Kosova, pritvor je produžen za još dva meseca, izjavio je u ponedeljak advokat jednog od osumnjičenih Miodrag Brkljač.

GNJILANE, 26. marta 2012. (Beta) - Petorici Srba iz gnjilanskog kraja, koji su 25. februara uhapšeni pod optužbom da su ugrožavali pravni poredak Kosova, pritvor je produžen za još dva meseca, izjavio je u ponedeljak >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << advokat jednog od osumnjičenih Miodrag Brkljač.Odluku je donelo sudsko veće Euleksa u Gnjilanu.Brkljač je za agenciju Beta izjavio da je informaciju o produženju pritvora dobio od kolege iz Gnjilana koji je lično podigao rešenje o produženju pritvora iz kancelarije Euleksa u tom gradu, a da zvaničnu informaciju o svom branjeniku Mladenu Dimitrijeviću još očekuje."Desilo se to što se i očekivalo na osnovu obima radnji koje je tužilaštvo predložilo i koje je imalo nameru da izvrši, a to su još saslušanja oštećenih, svedoka i nekih okrivljenih koji se nalaze na slobodi. Nije uvažen moj podnesak veću Euleksa da se osumnjičeni koga branim oslobodi iz pritvora i da se primene blaže mere, odnosno kućni pritvor", rekao je branilac.Specijalne jedinice kosovske policije ROSU uhapsile su u subotu 25. februara Zlatka Denića i Gorana Matropazovića iz Pasjana, Nikolu Trajkovića iz Parteša i Dragana Stojkovića iz Budrige, koji su u Policijskoj upravi Gnjilane, izmeštenoj u Vranje 1999. godine, radili na izdavanju pašoša i vozačkih dozvola.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.