PONOVO PUCNJAVA NA KOSOVU: Odjekuju rafali u Banjskoj (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2023, 11:39

PONOVO PUCNJAVA NA KOSOVU: Odjekuju rafali u Banjskoj (VIDEO)

Odjekuju pucnji

U Banjskoj su se oko 11 časova čuli pucnji. Nije poznato ko je otvorio vatru, javljaju reporteri.

Na ulazu u Banjsku nalazi se jedno oklopno vozilo specijalnih policijskih snaga Kosova i vozilo Euleksa, pripadnika Kfora nema.

Ulaz u Banjsku je blokiran. Jedan meštanin se požalio da je pokušao da prođe ka ovom mestu kako bi nahranio stoku, ali ga nisu ga pustili.

Podsetimo, tzv. kosovska policija javila je da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << došlo do pucnjave u selu Banjska kod Zvečana, u kojoj je navodno ubijen jedan pripadnik policije, a dvojica su ranjena. Premijer lažne države Aljbin Kurti odmah je za ovaj incident okrivio Srbe.
Pogledaj vesti o: Eulex,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucnji u Banjskoj! Na ulazu oklopno vozilo, preko Jarinja se ne može, policija pretresa sve koji idu ka Raškoj

Izvor: 24sedam.rs, 24.Sep.2023

Na ulazu u Banjsku nalazi se jedno oklopno vozilo specijalnih policijskih snaga Kosova i vozilo Euleksa, pripadnika Kfora nema

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.