Napadnuto Euleksovo vozilo

Izvor: RTS, 30.Maj.2012, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadnuto Euleksovo vozilo

Vozilo Euleksa u Zubinom Potoku, napala je grupa nepoznatih osoba, ali niko od putnika pritom nije povređen. U vozilu su bili pripadnici Euleks policije koji su krenuli da obavljaju svoje dužnosti u stanici.

Grupa nepoznatih ljudi napala je danas i teško oštetila Euleksovo vozilo u Zubinom Potoku na severu Kosova, ali povređenih nije bilo, saopšteno je iz Misije EU.

Napad se, kako je precizirano >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u saopštenju, dogodilo u sredu ujutro dok se vozilo kretalo ka lokalnoj policijskoj stanici.

U vozilu su bili pripadnici Euleks policije koji su krenuli da obavljaju svoje dužnosti u stanici.

"Napad na Euleks je napad na EU i mi ga osuđujemo", rekao je glavni potparol Euleksa Nikolas Hoton.

Kosovska policija saopštila je da se napad na vozilo dogodio u centru Zubinog Potoka, kada je grupa gradjana iz ovog naselja opkolila vozilo, počela da ga gadja i udara tupim predmetima, voćem i povrčem i drugim predmetima.

Na vozilu su vidljiva oštećenja sa bočne strane i slomljeno je zadnje staklo, navodi se u saopštenju Kosovske policije.

Istragu o ovom slučaju vode kosovska policija i Euleks.
Pogledaj vesti o: Eulex,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.