NOVA PAKLENA NAJAVA PRIŠTINE: Službe lažne države podigle NIVO bezbednosti - Kurti hoće da izazove incidente na OVIM mestima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 11:43

NOVA PAKLENA NAJAVA PRIŠTINE: Službe lažne države podigle NIVO bezbednosti - Kurti hoće da izazove incidente na OVIM mestima!

Upravljanje i kontrola granica obuhvata čitav set podeljenih nadležnosti između Kosovske policije, misije EULEX i KFOR-a.

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti izjavio je danas da je na sednici prištinskog Saveta bezbednosti razgovarano o opštoj bezbednosnoj situaciji u zemlјi, pre svega u četiri opštine na severu KiM i duž administrativnog prelaza.

Ključna odluka odnosi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se na to da će bezbedonosne službe ojačati granične tačke sa Srbijom. Granične tačke sa Srbijom su Brnjak, Jarinje, Merdare, Mutivode, Bela zemlja, Mučibaba.

On je kazao da su bezbednosne službe podigle nivo bezbednosti, da su pojačane kontrole duž administrativnog prelaza, kao i da je ograničen promet i povećana kontrola vozila koja ulaze iz Srbije.

- Ono što je čudno je ćutanje i tolerancija međunarodnih faktora prema delovanju Srbije, koja stalno traži izgovore za destabilizaciju i eskalaciju - rekao je Kurti.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.