Masovna grobnica kod Medveđe?

Izvor: Press, 06.Avg.2013, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Masovna grobnica kod Medveđe?

On je Tanjugu rekao da se trenutno samo pregleda teren i da predstavnici komisija pokušavaju da lociraju mesta na kojima se eventualno nalazi grobnica.

"Na terenu su pored članova komisija i predstavnici Euleksa i Crvenog krsta. Trenutno se skenira teren na mestu zvanom Kapija uz administrativnu liniju sa Kosovom, tačnije deo između Medveđe i opštine Kosovska Kamenica“, rekao je Drašković.

Ovo je drugi put u poslednje dve godine da predstavnici komisija >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << za nestale i međunarodnih organizacija pretražuju teren na području Medveđe zbog sumnje u postojanje masovnih grobnica.

Septembra 2011. godine obavljena su i iskopavanja u ataru sela Sijarina ali istražitelji nisu ništa otkrili.
Pogledaj vesti o: Eulex,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.