Izvor: S media, 13.Jun.2012, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marnjak na čelu Euleksa do oktobra

Šefu Euleksa Gzavije de Marnjaku produžen je mandat za četiri meseca, do sredine oktobra, saopšteno je danas iz Misije EU na Kosovu.

Visoka predstavnica EU Ketrin Ešton zatražila je od šefa Euleksa Marnjaka da produži svoj mandat što je on, kako je saopšteno iz Euleksa i prihvatio, "naročito zbog nadgledanja tekuće rekonfiguracije misije".

Gudeljević: Svi će >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << koristiti RKS ili KS tablice

Euleks Srbima preti hapšenjem

Euleks još dve godine na Kosovu

"Odlučan sam da dam sve od sebe i obezbedim kontinuitet u ovom prelomnom trenutku za misiju. Važno je da Euleks i kosovske vlasti nastave blisku zajedničku saradnju ka poboljšanju i jačanju vladavine zakona tokom ovog perioda", rekao je Marnjak.

Političko-bezbednosni komitet EU zvanično je produžio mandat šefu Misije za četiri meseca, do 14. oktobra, 2012. godine, dodaje se u saopštenju Euleksa.

(Tanjug)

Foto:Beta
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

De Marnjak do oktobra na čelu Euleksa

Izvor: Akter, 13.Jun.2012

Šefu Euleksa Gzavije de Marnjaku produžen je mandat za četiri meseca, do sredine oktobra, saopšteno je danas iz Misije EU na Kosovu

Nastavak na Akter...

De Marnjak ostaje na čelu Euleksa do 14. oktobra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jun.2012

PRIŠTINA -..Šefu Euleksa Gzavije de Marnjaku produžen je mandat za četiri meseca, do sredine oktobra, saopšteno je danas iz Misije EU na Kosovu...Visoka predstavnica EU Ketrin Ešton zatražila je od šefa Euleksa Marnjaka da produži svoj mandat što je on, kako je saopšteno iz Euleksa i prihvatio,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.