Laza Lazić pušten iz pritvora

Izvor: RTS, 10.Apr.2014, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Laza Lazić pušten iz pritvora

Pretpretresni sudija Euleksa ukinuo je pritvor Lazi Laziću iz Štrpca. Lazića Osnovno tužilašvo, Odeljenje za teška krivična dela, sumnjiči da je učinio krivično delo udruživanja "radi podrivanja ustavnog poretka Kosova".

Ukidanje pritvora usledilo je nakon što je Euleks preuzeo predmet kao što je predložila odbrana i nakon što je Vlada Republike Srbije dala garancije.

Predmet Laze Lazića >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je povezan sa pretresom prošlog meseca u Štrpcu, kada su uhapšena četvorica pripadnika kosovske policije.

"Srećan sam što je prevladao razum. Laza Lazić je već punih mesec dana bio u potpuno nezakonitom pritvoru, na šta je odbrana ukazivala duže vreme. Naročito sam srećan zbog Lazinog brata i majke, koji su kroz ovu istragu doživeli mnoge neprijatnosti"“, rekao je Tanjugu advokat Dejan A. Vasić.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Laza Lazić pušten iz pritvora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Apr.2014

Pretpretresni sudija Euleksa ukinuo je danas pritvor Lazi Laziću iz Štrpca, koga Osnovno tužilaštvo, Odeljenje za teška krivična dela sumnjiči da je učinio krivično delo udruživanja "radi podrivanja ustavnog poretka Kosova".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.