Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2023, 12:10

KURTI DUGIM CEVIMA PLAŠI NAROD: Pripadnici tzv. Specijalne kosovske policije okupirali Severnu Mitrovicu (VIDEO)

Opsadno stanje

Vozilo tzv. specijalne kosovske policije stacionirano je na početku ulice Kralja Petra Prvog u Severnoj Mitrovici, kod NIS-ove pumpe, a specijalci naoružani dugim cevima nadgledaju situaciju.

Prema nezvaničnim informacijama, stanicu policije u Severnoj Mitrovici jutros oko 10 časova došao je šef Euleksa Đovani Pjetro Barbano.

Prethodne noći, prema izveštaju policije, dva pripadnika tzv. kosovske policije su ranjena kod >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mesta Banjska, a jedan od njih je podlegao povredama.

U Banjskoj su oko 11 časova danas ponovo odjeknuli pucnji.

Ulaz u Banjsku je blokiran. Na ulazu u Banjsku nalazi se jedno oklopno vozilo specijalnih policijskih snaga Kosova i vozilo Euleksa, pripadnika Kfora nema.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U 14H HITNO OBRAĆANJE PETRA PETKOVIĆA ZBOG SITUACIJE NA KOSOVU

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2023

Vanredna konferencija za medije!..Diretkor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković održaće danas u 14 sati, u Palati Srbija, vanrednu konferenciju za medije...Vanredna konferencija za medije će se održati zbog dešavanja na severu Kosova, gde su iz tzv. kosovske policije naveli da je došlo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.