KOMANDANT KFORA TRAŽI BEZUSLOVNO UKLANJANJE BLOKADA

Izvor: Kurir, 15.Okt.2011, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOMANDANT KFORA TRAŽI BEZUSLOVNO UKLANJANJE BLOKADA

LEPOSAVIĆ - Komandant Kfora Erhard Drevs zahteva od predstavnika lokalne samouprave sa severa Kosova, sa kojima razgovara u Leposaviću, da bezuslovno uklone sve blokade koje se nalaze na putevima na severu pokrajine.

Sastanak predsednika četiri opštine sa severa Kosova i Drevsa počeo je nešto posle podneva u bazi Kfora Noting Hil kod Leposavića.

Kako je saopšteno iz Kfora, Drevs predsednicima opština Zvečan, Kosovska Mitrovica, Zubin Potok i Leposavić prenosi poruku >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da očekuje bezuslovno uklanjanje blokada puteva da bi se osiguralo da ljudi, hitne službe, Euleks i Kfor mogu da se slobodno kreću na putevima koji vode za Jarinje i Brnjak.

Sastanak Drevsa i predsednika opština je prvi od kada je nemački general preuzeo ulogu prvog čoveka vojne misije na Kosovu, a do susreta je došlo na inicijativu predstavnika lokalne samouprave sa severa Kosova.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.