Ivanoviću produžen pritvor

Izvor: Vostok.rs, 24.Avg.2015, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanoviću produžen pritvor

24.08.2015. -

Lideru Građanske inicijative incijative SDP Oliveru Ivanoviću danas je produžen pritvor za još dva meseca, izjavio je njegov branilac advokat Nebojša Vlajić.

Vlajić je u izjavi Tanjugu rekao da će odbrana već sutra na ovu odluku Međunarodnog sudskog veća Osnovnog suda u Kosovskoj Mitrovici uložiti žalbu.

„Uložićemo žalbu na ovo rešenje Apelacionom sudu u Prištini jer smatramo da je ovakva odluka nepravedna“, rekao je Vlajić. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs <<

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je, pre nego što je saopštena odluka Euleksa, da bi produženje pritvora Ivanoviću bio vrhunski bezobrazluk i drskost, „što pokazuje ne samo odnos prema Ivanoviću, već i prema srpskom narodu i prema našoj državi“.

„Nemojte da brinete, ako ništa umećemo o tome da govorimo i u Briselu i Beču“, rekao je premijer. 
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Produžavanje pritvora Ivanoviću bezobrazluk i drskost

Izvor: Beta Video, 24.Avg.2015

BEOGRAD - Premijer Srbije Alesandar Vučić rekao je da ukoliko je istinita informacija da je pritvor Oliveru Ivanoviću produžen da bi „ to bio vrhunski bezobrazluk i drskost ne samo prema Olivreru Ivanoviću nego i prema srpskom narodu „. (CH16)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.