Gnjilane: Osuđeni otac i sin zbog iznuđivanja novca

Izvor: S media, 07.Feb.2012, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gnjilane: Osuđeni otac i sin zbog iznuđivanja novca

Mešovito veće sastavljeno od jednog sudije iz Euleksa i dvoje kosovskih sudija u Okružnom sudu u Gnjilanu prograsilo je danas krivim optužene Besima Tahirija i Njazija Tahirija za krivično delo iznuđivanja u saizvršilaštvu.

Kako je saopšteno iz Euleksa, Besim Tahiri je osuđen na kaznu zatvora u trajanju od tri godine, dok je optuženi >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Njazi Tahiri osuđen na kaznu zatvora od dve godine.

Gnjilane: Opljačkane i zapaljene dve srpske kuće

Uhapšena dvojica Srba kod Gnjilana

Gnjilane: Hapšenja zbog trgovine ljudima

Njih dvojica, inače otac i sin, su 29. aprila 2011. godine ozbiljno zapretili "oštećenoj strani", tražeći od nje 20.000 evra, dok su istovremeno tokom dana bili pod nadzorom Kosovske policije.

Njazi Tahiri je uhapšen odmah nakon što je uzeo novac u kancelariji oštećene strane, a drugi optuženi je uspeo da pobegne, ali je kasnije uhapšen.

Krivično gonjenje u ovom predmetu predvodio je tužilac iz Euleksa iz Kancelarije specijalnog tužilaštva Kosova.

Ova dvojica kosovskih Albanaca imaju pravo na podnošenje žalbe u roku od 15 dana od dana kada ime se uruči pismena presuda.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Osuđeni otac i sin zbog iznuđivanja

Izvor: Blic, 07.Feb.2012

Mešovito veće sastavljeno od jednog sudije iz Euleksa i dvoje kosovskih sudija u Okružnom sudu u Gnjilanu prograsilo je danas krivim optužene Besima Tahirija i Njazija Tahirija za krivično delo iznuđivanja u saizvršilaštvu...Kako je saopšteno iz Euleksa, Besim Tahiri je osuđen na kaznu zatvora...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.