Eulex go home, molim te... (Foto)

Izvor: KMnovine.com, 22.Avg.2014, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eulex go home, molim te... (Foto)

Nedavno su plakate sa natpisom kojim se od Euleksa traži da ide kući, bile čak i udarna vest iz Kosovske Mitrovice.
...


Njih je iznudio Euleksov postupak prema nelegalno smenjenom predsedniku opštine Zubin Potok, Slaviši Ristiću ali i prema nelegitimnom tzv., gradonačelniku Zubinog Potoka Stevanu Vuloviću.
. . . . .


 . . . . .



. . . . .

>> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com <<
 Ova dvojica su ranije pozvana na informativni razgovor u "kosovsku policiju" a sa vrlo sumnjivim, to jest u slučaju Ristića - neopravdanim povodom.
 . . . . .
 

 . . . . .


 . . . . .



Posle ranijih hapšenja Srba po "ćefu" Euleksa, pa iako su pristali na sprovođenje Briselskog sporazuma, trenutni nelegitimni predstavnici vlasti uplašeni da mogu da se nađu iza rešetaka bez bzira da li krivica postoji ili ne, odlučili su se na ovaj korak.
. . . . .


  . . . . .


 . . . . .






. . . . .
 
Ovo ipak nije ništa novo jer ovdašnji Srbi već godinama uzvikuju ovo što je napisano na nekoliko plakata nalepljenih preko saobračajnih znakova, uglavnom na izlazu iz grada.




Pripremile: KM Novine


Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.