Euleks uhapsio jednu osobu na severu Kosova

Izvor: RTS, 04.Feb.2014, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Euleks uhapsio jednu osobu na severu Kosova

Uhapšena jedna osoba na severu Kosova, kaže portparol Euleksa Irina Gudeljević za Tanjug. Identitet uhapšene osobe nije saopšten. Priveden je Dragoljub Delibašić, bivši šef policije u Kosovskoj Mitrovici.

Portparol Euleksa Irina Gudeljević izjavila je da je večeras na severu Kosova Euleks policija uhapsila jednu osobu, čiji identitet nije mogla da saopšti.

Gudeljević je rekla Tanjugu da će >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << više detalja o ovom hapšenju Euleks saopštiti ujutru.

Kako RTS nezvanično saznaje, priveden je penzionisani pukovnik Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije i bivši načelnik Policijske uprave u Kosovskoj Mitrovici Dragoljub Delibašić (57).

Ovo je još jedno u nizu hapšenja koje je u poslednjih nedelju dana na severu Kosova izvela Euleks policija.

Prethodno je slobode lišen Oliver Ivanović, kome je određen pritvor od mesec dana, pod sumnjom da je učestvovao u ratnim zločinima počinjenim 1999. i posleratnim incidentima 2000. godine, uključujući ubistvo.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Euleks uhapsio pukovnika MUP-a Dragoljuba Delibašića

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Feb.2014

Policija Euleksauhapsila je danas na severu Kosova penzionisanog pukovnika Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije i bivšeg načelnika Policijske uprave u Kosovskoj Mitrovici Dragoljuba Delibašića, potvrdio je večeras Euleks.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.