Euleks priveo Olivera Ivanovića

Izvor: RTS, 27.Jan.2014, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Euleks priveo Olivera Ivanovića

Oliver Ivanović priveden u Kosovskoj Mitrovici, saznaje RTS. Euleks bez komentara o imenu uhapšenog. "Jedna osoba na saslušanju zbog navoda o ratnim zločinima", rekla Irina Gudeljević iz Euleksa.

Kako RTS saznaje, u Kosovskoj Mitrovici priveden je Oliver Ivanović, kandidat za gradonačelnika Severne Mitrovice Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda".

Ksenija Božović, Ivanovićeva saradnica, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kaže međutim za "Blic" da Ivanović nije priveden, već da se, u pratnji advokata, odazvao pozivu da dođe na razgovor. 

Portparol Euleksa Irina Gudeljević je potvrdila da tužilac iz kancelarije specijalnog tužilaštva Kosova saslušava jednu osobu, ali nije želela da govori o imenu te osobe.

"Jedna osoba je na saslušanju kod tužioca iz kancelarije Specijalnog tužilaštva Kosova o navodima vezanim za ratne zločine", rekla je Gudeljević RTS-u. 

Kako je navela, u toku dana biće saopštene pojedinosti toj akciji.

I u sedištu Euleksa u Prištini je takođe potvrđeno da akcija teče, ali nisu hteli da iznose više detalja o razmerama i cilju te akcije niti da li ima i ko je priveden.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oliver Ivanović na saslušanju; Euleks: Ispitujemo jednu osobu zbog ratnog zločina

Izvor: Blic, 27.Jan.2014

Kandidat Građanske inicijative SDP Oliver Ivanović nalazi se na saslušanju u okviru akcije Euleksa na severu Kosova, saznaje "Blic". Pozvan je da da izjavu vezano za istragu o događajima iz 1999. i 2000. godine, potvrđeno nam je u sedištu njegove stranke u severnoj Kosovskoj Mitrovici...Kako je...

Nastavak na Blic...

Euleks saslušava Olivera Ivanovića

Izvor: RTS, 27.Jan.2014

Euleksov tužilac saslušava Olivera Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici, saznaje RTS. Euleks se ne izjašnjava o kome je reč. "Jedna osoba na saslušanju zbog navoda o ratnim zločinima", rekla Irina Gudeljević iz Euleksa. Ivanović se na poziv Euleksa sam javio, tvrdi njegova Građanska lista "Srbija,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.