Euleks još dve godine na KiM?

Izvor: Blic, 02.Feb.2016, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Euleks još dve godine na KiM?

Misiji vladavine prava Evropske unije na Kosovu i Metohiji (EULEKS) biće produžen mandat na najmanje još dve godine, piše Koha Ditore.

U toku su pregovori između kosovske vlade i EU koji ukazuju na to da ta misija neće napustiti Kosovo, a zadržaće iste nadležnosti, rekli su neimenovani izvori za list.

Prisustvo Euleksa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se smatra neophodnim zbog uspostavljanja specijalizovanih komora, dodaje kosovski medij.

Kancelarija EU na KiM potvrdila je da su u toku pregovori sa kosovskom vladom o mandatu Euleksa istakavši da su države članice EU u procesu obavljanja strateškog pregleda mandata Euleksa.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.