Euleks: Još bez odluke o Ivanoviću

Izvor: B92, 15.Feb.2014, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Euleks: Još bez odluke o Ivanoviću

Priština -- Konačna odluka o tome da li će lider GI SDP Oliver Ivanović biti premešten iz Prištine u pritvor u sevenom delu Kosovske Mitrovice još nije doneta.

Kako je precizirala portparolka Euleksa Irina Gudeljević Oliver Ivanović za sada ostaje u pritvoru u Prištini.

Međunarodni sudija iz Osnovnog suda u Mitrovici je u četvrtak odlučio da prihvati zahtev odbrane Ivanovića da on bude premešten u Mitrovicu, ali je tužilac iz Specijalnog tužilaštva Kosova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji vodi predmet najavio žalbu na tu odluku, što odlaže izvršenje do konačne odluke sudije.

Ivanović je uhapšen 27. januara zbog sumnje da je odgovoran za ubistva Albanaca za vreme i posle sukoba na Kosovu 1999. godine.
Pogledaj vesti o: Eulex,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.