Eksplozivna naprava aktivirana u Severnoj Mitrovici kod zgrade Telekoma!

Izvor: Press, 20.Sep.2013, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozivna naprava aktivirana u Severnoj Mitrovici kod zgrade Telekoma!

Do eksplozije je došlo nešto iza pet sati jutros, a eksplozija se dogodila svega nekoliko metara od zgrade Telekoma u Kosovskoj Mitrovici.

Na zgradi je pričinjena manja materijalna šteta. Pripadnici Kosovske policijske službe i Euleksa nalaze se na licu mesta i u toku je uviđaj.

Ulica u kojoj je došlo do eksplozije je blokirana. Zamenik regionalnog direktora Kosovske policije Nenad Ðurić rekao je Tanjugu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da je eksplozivna naprava bačena na jednu napuštenu i razrušenu zgradu koja se nalazi na nekoliko metara od zgrade Telekoma.

Mesto gde je došlo do eksplozije nalazi se na 200 metara od glavnog ibarskog mosta u multietničkom naselju Bošnjačka mahala.

Ovo je u poslednja 24 sata drugi ozbiljni incident na severu Kosova nakon što je juče u sačekuši na putu Kosovska Mitrovica - Raška, nadomak Zvečana ubijen pripadnik Euleksa iz Litvanije Adrius Šenavičius (35).

Na mestu jutrošnje esklopozije pored pripadnika Euleks i Kosovske policije mogu se videti i pripadnici Unmik.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Eksplozija na severu Mitrovice

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Sep.2013

Do eksplozije je došlo nešto iza pet sati ujutro, a dogodila se svega nekoliko metara od zgrade Telekoma u Mitrovici u multietničkom naselju Bošnjačka mahala.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.