Eksplozija u blizini Telekoma u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: Politika, 20.Sep.2013, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija u blizini Telekoma u Kosovskoj Mitrovici

KOSOVSKA MITROVICA –Nepoznate osobe aktivirale su rano jutros ekslpozivnu napravu u blizini „Telekoma” u severnom delu Kosovske Mitrovice, a povređenih nije bilo.

Do eksplozije je došlo nešto iza pet sati jutros, a eksplozija se dogodila svega nekoliko metara od zgrade Telekoma u Kosovskoj Mitrovici.

Na zgradi je pričinjena manja materijalna šteta. Pripadnici Kosovske policijske službe i Euleksa nalaze se na licu mesta i u toku je uviđaj.

Ulica >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << u kojoj je došlo do eksplozije je blokirana.

Zamenik regionalnog direktora Kosovske policije Nenad Đurić rekao je Tanjugu da je eksplozivna naprava bačena na jednu napuštenu i razrušenu zgradu koja se nalazi na nekoliko metara od zgrade Telekoma.

Mesto gde je došlo do eksplozije nalazi se na 200 metara od glavnog ibarskog mosta u multietničkom naselju Bošnjačka mahala.

Ovo je u poslednja 24 sata drugi ozbiljni incident na severu Kosova nakon što je juče u sačekuši na putu Kosovska Mitrovica - Raška, nadomak Zvečana ubijen pripadnik Euleksa iz Litvanije Adrius Šenavičius (35).

Na mestu jutrošnje esklopozije pored pripadnika Euleks i Kosovske policije mogu se videti i pripadnici Unmik.

Tanjug

objavljeno: 20.09.2013
Pogledaj vesti o: Eulex,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bačena bomba u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Sep.2013

KOSOVSKA MITROVICA - Nepoznate osobe aktivirale su jutros eksplozivnu napravu u blizini zgrade Telekoma u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Eksplozija u blizini Telekoma u Kosovskoj Mitrovici (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Sep.2013

Eksplozivna naprava je bačena na napuštenu zgradu koja se nalazi na nekoliko metara od zgrade "Telekoma". Povređenih nije bilo

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.