EULEKS OPKOLIO KUĆU KRASNIĆIJA: Bivši portparol OVK-a u obruču policije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2020, 09:52

EULEKS OPKOLIO KUĆU KRASNIĆIJA: Bivši portparol OVK-a u obruču policije!

Brojne policijske jedinice opkolile su kuću Jakuba Krasnićija u Prištini

Brojne policijske snage iz jedinice Euleksa od jutros u 6 sati opkolile su kuću Jakupa Krasnićija u Prištini, javlja Kosovo online.

Izvori Kosova pres navode da razlog za to još uvek nije poznat. Kako navodi taj medij, Euleks i dalje blokira put na kome se nalazi Krasnićijeva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kuća.

Prištinska Koha dotore je objavila da je vest potvrđena iz kancelarije specijalnog tužioca. Kako je im je rečeno iz te kancelarije, specijalne jedinice se nalaze na terenu, izvode akciju uz pomoć kosovske policije.

- Više informacija javnosti će biti prosleđeno kasnije - navodi se u saopštenju kancelarije Specijalnog tužilaštva.

Prištinski mediji su javili da je specijalna akcija započela u šest sati jutros.

Jakup Kranići je jedna od glavnih ličnosti OVK, tokom rata bio je na visokom položaju kao portparol OVK. Obavljao je visoke funkcije kao predsednik Skupštine Kosova i ministar u vladi .

Trenutno se Krasnići nalazi na mestu predsednika Nacionalnog saveta Socijaldemokratske inicijative.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.