Dva Srbina se potukla oko toga ko će da razbije glasačku kutiju u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: Njuz.net, 04.Nov.2013, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva Srbina se potukla oko toga ko će da razbije glasačku kutiju u Kosovskoj Mitrovici

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
Marko Jakšić ocenio da ovakve situacije idu na ruku samo Tačiju i Vulinu

KOSOVSKA MITROVICA, 4. novembar 2013, (Njuz) – U nizu incidenata koji su obeležili izbore na severu Kosova, najveću pažnju privukla je tuča dvojice Srba koji su u isto vreme hteli da razbiju glasačku kutiju na jednom od birališta u severnoj Kosovskoj Mitrovici.

Oni su, kako javlja naš reporter, umesto da svoj naum ostvare zajedničkim snagama, počeli da se tuku, a tuču su prekinuli >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << službenici EULEKSA, nakon čega su obojica izgrednika privedena.
Zajednica Srba sa severa Kosova jednoglasno je osudila ovaj varvarski čin, a tamošnji funkcioneri ocenjuju da je ta tuča najbolji pokazatelj razjedinjenosti Srba na Kosovu.
- Umesto da podele posao i paze jedan na drugog, da jedan čuva stražu, a drugi da razbija, oni su kao muve bez glave zajedno jurnuli na kutiju i evo šta se desilo. Mi smo više puta upozoravali na ovakve situcije i pozivali građane da ujedinjeno opstruiraju izbore. Ovakve stvari idu u prilog samo Tačiju i Vulinu – rekao je Marko Jakšić, narodni poslanik Demokratske stranke Srbije i aktivan politički učesnik na severu Kosova.
U tamošnjim političkim krugovima preovladava stav da razjedinjenost može dovesti jedino do uspeha izbora, što nikome nije u interesu, zbog čega će se, ukoliko izbori budu ponovljeni, posebna pažnja biti posvećena koordinaciji njihove opstrukcije.
Nenad Milosavljević
Pogledaj vesti o: Eulex,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.