Britanac Kenet Din vodi istragu o Euleksu

Izvor: Press, 01.Nov.2014, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanac Kenet Din vodi istragu o Euleksu

Zvanični Brisel je poslao na Kosovo rukovodioca civilnih operacija Keneta Dina da vodi istragu povodom optužbi za korupciju u Euleksu, pišu prištinski mediji.
Dolazak Dina na Kosovo je povrđen od strane zvaničnika Brisela koji su rekli da se on već nalazi na Kosovu, gde je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << zajedno sa novim šefom Euleksa počeo istragu u vezi sa onim šta se dešava u toj misiji.

Din je Britanac koji ne ovu funkciju došao u junu.



Skandali o korupciju u Euleksu su "eksplodirali" u javnosti nakon sto je tuziteljka Marija Bamije optužila visoke zvaničnike ove misije da su uzeli velike sume novca da nameste sudske procese.

Bamije je u međuvremenu suspendovana od Euleksa a ta misija je istovremeno protiv nje pokrenula administrativnu istragu.
Pogledaj vesti o: Eulex

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Britanac vodi istragu u Euleksu

Izvor: B92, 01.Nov.2014

Zvanični Brisel je poslao na Kosovo rukovodioca civilnih operacija Keneta Dina da vodi istragu povodom optužbi za korupciju u Euleksu, pišu prištinski mediji...Dolazak Dina na Kosovo je potvrđen od strane zvaničnika Brisela koji su rekli da se on već nalazi na Kosovu, gde je zajedno sa novim šefom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.