Beograd iza događaja na severu Kosova?

Izvor: NaDlanu.com, 22.Sep.2011, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd iza događaja na severu Kosova?

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Bajram Redžepi u četvrtak je izjavio da iza događaja na severu Kosova i barikada koje su postavili lokalni Srbi stoji zvanični Beograd.

Govoreći pred poslanicima Skupštine Kosova o aktuelnoj situaciji na severu Kosova, Redžepi je ocenio da je situacija pod kontrolom Kfora, Euleksa i Policije Kosova."Naravno ima tenzija, situacija je osetljiva, ali zahvaljujući aktivnostima aktera bezbednosti nije bilo incidenata", kazao je on.Redžepi je rekao da sa Kforom i Euleksom treba pronaći način kako ukloniti barikade. PRIŠTINA, 22. septembra 2011. (Beta)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Traže reciprocitet za robu iz Srbije

Izvor: Beta, 22.Sep.2011

PRIŠTINA, 22. septembra 2011. (Beta) - Kosovska alijansa preduzetnika (KAP) je na konferenciji za medije u četvrtak, održanoj na prelazu Merdare, zatražila od Vlade Kosova da ponovo uvede reciprocitet u trgovini sa centralnom Srbijom, ukoliko se ne dozvoli izvoz kosovske robe...Predsednik KAP...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.