Beograd garantuje za Ivanovića i još trojicu uhapšenih

Izvor: Vesti-online.com, 10.Feb.2014, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd garantuje za Ivanovića i još trojicu uhapšenih

Vlada Srbije dala je garancije da će Oliver Ivanović, Dragoljub Delibašić, Laza Lazić i Žarko Veselinović, koji su u pritvoru na Kosovu i Metohiji, biti dostupni Euleksu tokom trajanja celog sudskog postupka, saopštila je vlada.

Beograd traži da se Ivanoviću (na slici), Delibašiću, Laziću i Veselinoviću omogući da se brane sa slobode

 

Protiv Olivera Ivanovića, Dragoljuba Delibašića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Laze Lazića i Žarka Veselinovića vode se krivični postupci i garancija Vlade Srbije predstavlja zahtev misiji Euleks da im omogući da se brane sa slobode, navodi se u saopštenju.

 

Njih četvorica terete se za različita krivična dela, a poslednji su uhapšeni Ivanović i Delibašić koji se terete za ubistva Albanaca.

 

Da oni neće bežati, pre tri dana dao je reč i ministar zadužen za KiM Aleksandar Vulin.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beograd daje garancije za Olivera Ivanovića

Izvor: Blic, 10.Feb.2014

Vlada Srbije dala je garancije da će Oliver Ivanović, Dragoljub Delibašić, Laza Lazić i Žarko Veselinović, koji su u pritvoru na Kosovu i Metohiji, biti dostupni Euleksu tokom trajanja celog sudskog postupka, saopštila je vlada...Protiv Olivera Ivanovića, Dragoljuba Delibašića, Laze Lazića...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.