​Ženski potezi koje svaki muškarac priželjkuje u krevetu

Izvor: Svet plus, 12.Jul.2015, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

​Ženski potezi koje svaki muškarac priželjkuje u krevetu

Iako su obično muškarci inicijatori seksa, većina njih potajno priželjkuju da pored sebe u krevetu ima žensku osobu koja će im ispuniti svaku 

fantaziju.

Mnoge dame misle, da jače polovine pored sebe vole stidljive i povučene dame u krevetu - velika greška, jače polovine potajno priželjkuju da upravo njihova lepša polovina bude inicijator nekih stvari. Evo kakve žene priželjkuju u krevetu:

Dominantnu ženu

Ima li išta seksepilnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << od žene koja baca muškarca na krevet, skida mu odeću, uzima stvar u svoje ruke i kreće u akciju? Žena koja preuzme inicijativu u krevetu je jedna od najčešćih muških fantazija, a najveća zamerka većine tipova je upravo na račun slabe inicijative kod devojaka.

Zavodljivu ženu

Ženski pokreti muškarcima su neodoljivi. Još kada su oni začinjeni zavodljivim donjim vešom, štiklama ili plesnim izvijanjem bokova reč je o pravoj erupciji seksepila!

Spontanu ženu

Predigra je neverovatno moćno oružje u krevetu. Upravo zbog toga muškarci obožavaju kada žena spontano krene s ovom radnjom. Intimne poljupce te dodire po erogenim zonama obožava svaki muškarac.

Glasnu ženu

Ne govorimo o vrištanju i onom izveštačenom porno dahtanju, već o erotičnim zvukovima tokom seksa koji otkrivaju žensku strast. Stenjanje, dahtanje i poneka vruća reč, svakom muškarcu je pravi okidač strasti.

Uzbuđenu ženu

Muškarci obožavaju kada po vašem izrazu lica, pokretima tela, dahu i stenjanju mogu jasno da pročitaju da to što rade – rade kako treba. Vaš orgazam ujedno je snažan okidač i za njega!

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.