Žali za prohujalim vremenima? Lepa Pamela u nesvakidašnjem izdanju

Izvor: Svet, 13.Mar.2015, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žali za prohujalim vremenima? Lepa Pamela u nesvakidašnjem izdanju

Navikli smo da nas Pamela Anderson iznenađuje svojim provokativnim izdanjima.  Najnovije fotografije zanosne brinete mnoge su oborile s nogu, s obzirom da se lepa Pamela pojavila kao domaćica iz osamdesetih.
Kada je garderoba u pitanju, Pamela nije odustala od svog provokativnog stajlinga, ali je frizura ovoga puta sasvim neuobičajena i čini je deset godina starijom.
Seks simbol izgleda kao da se vratila u prošlost i na brzinu navukla zlatnu otvorenu haljinu.
Što bi Inspektor Blaža rekao: “Lepa si, Pamela…!”

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žali za prohujalim vremenima? Lepa Pamela u nesvakidašnjem izdanju

Izvor: Scandal.rs, 13.Mar.2015

Navikli smo da nas Pamela Anderson iznenađuje svojim provokativnim izdanjima.  Najnovije fotografije zanosne brinete mnoge su oborile s nogu, s obzirom da se lepa Pamela pojavila kao domaćica iz osamdesetih...Kada je garderoba u pitanju, Pamela nije odustala od svog provokativnog stajlinga, ali je...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.