ZVEZDAN I ANA ĆE IZAĆI ZAJEDNO IZ ZADRUGE! Šok prognoze bivšeg učesnika Ne voli je, ona mu je sigurna kuća

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 22:30

"ZVEZDAN I ANA ĆE IZAĆI ZAJEDNO IZ ZADRUGE!" Šok prognoze bivšeg učesnika "Ne voli je, ona mu je sigurna kuća"

Šokirao prognozom!

Odnos Zvezdana Slavnića i njegove 22 godine mlađe ljubavnice, Anđele Đuričić, definitivno je zaintrigirao javnost, a dešavanja u Beloj kući svakodnevno iznosa šokiraju javnost.

Bivši zadrugari se često javljaju i komentarišu aktuelnosti u Beloj kući a jedan od njih je i bivši zadrugar Edo Fetić koji je dao svoj sud:

- Mislim da će Ana i Zvezdan na kraju izaći iz Zadruge zajedno, to sam rekao još >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kad je ona ulazila. On nju ne voli, čovek voli samo sebe, a ona mu je sigurna kuća. Smatram da emocije sa njene strane još uvek postoje i da bi mu sigurno oprostila da su napolju, a njegovom egu ne prija što ne želi to da prizna. Zameram što iznosi sav taj prljav veš jer će ponovo biti sa njim.

- Što se Anđele tiče mislim da je ovako najbolje za nju i da ne treba da bude sa njim jer je očigledno da je čovek samoživ i voli samo sebe. Koliko je pričao o toj ogromnoj ljubavi, pa je za par sati završio sa Majom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.